Bröllop & fest

Bröllop & fest

Bröllop är något som ligger oss på Salong Onyx väldigt varmt om hjärtat. Att få vara er samarbetspartner vid er stora dag är något vi tar väldigt seriöst, och vi arbetar på att ni ska få en riktigt skön och tillfredsställande start på den stora dagen.

Vi har sedan starten 1966 hjälpt ett otal brudpar, och därmed blivit de experter vi är på detta mycket speciella området.

Vi har kontakter gällande det mesta av de bästa som rör ett bröllop och vi hjälper gärna till att förmedla dessa. Det kan gälla allt ifrån florist, bröllopstårtan, fotograf, taxibåten.

Vi behärskar alla stilar av uppsättningar och make up, och skräddarsyr en frisyr för just ditt bröllop. Vi har också ett nära samarbete med bl.a. florister för att helheten ska bli exakt som ni vill ha den.

I grundpriset ingår alltid en halvtimmes konsultation, något vi boka några veckor innan bröllopet. Då går vi igenom frisyr och makeup, tittar på bilder och bestämmer ev. löshår. Vi går även igenom priset
under konsultationen. På bröllopsdagen beräknar vi en tidsåtgång på 3-4 timmar beroende på typ av uppsättning, makeup som ska utföras och om det är någon medföljande tärna, näbbar osv. Det blir
också tid för bruden att äta en lättare lunch.

Gå till galleriet för inspiration

Priser

Brudklädsel inkl. konsultation (+)
Vi hjälper er gärna på er stora dag, allt ni behöver göra ar att ringa oss så vi kan avsätta rätt tid för just era önskemål. Priset inkluderar konsultation på 45 min. Vi räknar alltid från 3 timmar till en brud - det är viktigt att du får en skön stund hos oss innan bröllopet. Givetvis kan ni även boka för brudgum, tärnor eller andra bröllopsgäster.
5280:-
Uppsättning (+)
vi bokar av en timme för en festfrisyr, vill du ha löshår eller/och hårdekorationer tillkommer extra tid. vi tar ut en kostnad på 250 kr för varje påbörjad kvart efter 60 min. Obs! Det här är inget alternativ för en brud.
1250:-
Make up 60 min (+)
Vi har en konsultation och lägger sedan en passande make up passande för ditt tillfälle
875:-
Boka tid