Herr | Boka

Vi reserverar oss för ev. fel eller ändringar. Tid som avbokas senare än 24h innan avtalad tid debiteras.

Klippning

En klippning blir som bäst när håret är nytvättat. Boka gärna in en schamponering  till din klippning -en skön start på behandlingen.
Annars kommer du med nytvättat hår fri från stylingprodukter.

Klippning (+)
vi klipper ditt hår i önskad form. Priset är ett frånpris och kan justeras vid ökad tidsåtgång
650:-
Maskinklippning: Jorden runt på 15 min (+)
Kort och gott en ren maskinklippning med samma "längd" på hela frisyren
310:-
Maskinklippning med finish alt fade 30 min (+)
För dej som vill ha en formklippt frisyr med maskinen. Vi jobbar med olika distanser på maskinen och vid behov även med kniv i nacken.
650:-
Klippning Barn t om 10 år. 30 min (+)
Barnen behöver också en bra klippning. kom med nytvättat hår utan stylingprodukter.
595:-
Schamponering 15 min (+)
unna dej en skön schamponering med scalpmassage, gärna i samband med din klippning
325:-
Hårbottenkur 30 min (+)
en anpassad kur inkl schamponering för dej om har något problem med hårbotten eller metallbeläggningar på håret. Inga problem är omöjliga, vi löser det mesta. Här ingår konsultation och tips på hur du sköter din hårbotten hemma. Givetvis ingår lätt styling efteråt
835:-

Färg

Även killar behöver fixa till hårfärgen! Vi har idag väldigt många killar och män som gör färgförbättrande behandlingar.  
Om du känner dej osäker på vilken behandling som passar just dej, ring oss eller kom in på salongen så hjälper vi dej gärna.

Täckmantel 75 min (+)
för dej som önskar en mörkare nyans på håret, eller som helt enkelt vill täcka de grå håren. vill du klippa dej också så bokar du till en klippning. vi konsulterar och bestämmer gemensamt efter ditt önskemål. styling ingår alltid efteråt. 75 min
1695:-
Quick Fix 15 min (+)
Den ultimata färgningen för dej som önskar ett naturligt resultat, en uppfräshning av hårfärgen, en snabbtoning som suddas ut mellan klippningarna utan utväxt
650:-
Highlights 75 min (+)
uppljusande slingeffekter i en nyans, klippning ingår ej, bokas utöver. priset är ett frånpris och beräknas utifrån tids och produktåtgång. Färg med klipp dras 150 kr från klipp priset.
1760:-

Skägg

Vi är riktigt bra på skägg! Vi har utbildat oss hos Sveriges bästa barberare, och vi tycker att det finns inget snyggare än ett välvårdat  format skägg anpassat till killen/ mannen som bär det. Vi har alla produkter du behöver för att sköta ditt skägg och din hud mellan behandlingarna, och vi hjälper dej gärna att välja rätt produkter, hur du ska använda dem.
Fråga oss gärna om du är osäker på vilken behandling som passar dej. 

 

OBS! Pga av en ny lag som medför att Strömstads Kommun lägger på en kompletterande miljötaxa på behandlingar som innefattar arbete med rakkniv, kommer vi inte kunna utföra dessa behandlingar då taxan överstiger marginalen på intäkterna. Mao så får vi betala för utförandet...

Vi hoppas detta rättas till och att vi kan återuppta dessa behandlingar snart igen.

Skäggtrimmning 30 min (+)
När du behöver snygga till skägget. skägget klipps och formas med maskin och sax. linjer markeras här med maskin. behandlingen avslutas med passande produkter.
670:-
Skäggtrimmning med rakade kanter 45 min (+)
skägget klipps med maskin och sax. vi lägger varma omslag, och linjer på kinder och hals markeras tydligare med kniv . Efteråt återfuktas huden med passande produkter för just ditt behov.
behandlingen ej tillgänglig
Hel Rakning 45 min (+)
En riktig ansiktsbehandling för män! Här rakas allt skägg / stubb bort med kniv. Vi förbereder huden med varma omslag, vid behov och om huden klarar av det så görs andra rakningen mothårs för att få en tightare rakning. Vi anpassar givetvis behandlingen till den hud och skäggväxt vi har att jobba med, och vi lovar en riktigt skön stund i barberarstolen. 45 min
behandlingen ej tillgänglig
Headshave. 45 min (+)
som det låter, rakning av huvudet med kniv/shavette
behandlingen ej tillgänglig
Klippning & rakning 75 min (+)
du får en mjukgörande behandling i ansiktet med varma handdukar och rakolja, sen rakas huden med raktvål och kniv, efteråt läggs mjukgörande och lugnande produkt efter din hudtyp. håret klipps och formas efter önskemål. Priset är ett frånpris och kan justeras efter tids och produktåtgång.
behandlingen ej tillgänglig
Klipp & skäggtrim 45 min (+)
klippning 30 min och skäggtrimmning med maskin och sax.
1089:-
Boka tid